ESTI CONECTAT !

0753376987

Iasi, ROMANIA

filmariiasi.ro 2017 (c) Privacy policy

filmare, nunta, iasi, filmare nunta, filmare nunta iasi, filmare full hd la nunti in iasi, video nunta, video, nuntidslr, filmare nunta cu dslr, filmare ultra hd 4K

DSLR muvie

videoproiectie

Serviciu de videoproiectie cuprinde:

 

- scanarea fotografiilor vechi (albume de familie)

- realizarea unui videoclip din aceste fotografii

- difuzarea aestuia la deschiderea petrecererii sau

  dupa.

- slideshow din fotografiile din ziua evenimentului

- montarea la locatie a unui videoproiector si al unui    

  ecran de proiectie cu diagonala de 2m.

Cum se face?

 

  Se scaneaza fotografiile vechi, de familie si se realizeaza un clip din aceste fotografii, cu efect de pan-zoom, in ordinea evenimentelor derulate si sunt asezate in clip intercalat. Clipul este realizat din fotografii de la nunta parintilor mirilor, fotografii cu mirii cand sun bebelusi, adolescenti... pana in momentul cand au fotografii impreuna, finalul clipului surprinzand fotografii cu mirii chiar din ziua evenimentului.

  Videoclipul realizat dupa scanarea fotografiilor va fi difuzat fie la deschiderea nuntii, chiar inainte de valsul mirilor, fie mai tarziu (de obicei dupa ce mireasa este "furata"si revine la sala).

  Practic, acest moment este dedicat parintilor, o surpriza placuta si emotionanta de fiecare data, deoarece parintii sau invitatii afla ce se intampla abia cand imaginile incep sa se deruleze, o surpriza pentru parinti, o poveste a vietii de familie!

 
X

foloseste parola pt. a intra!

Wrong password.