pachet foto video

filmariIasi.ro

Filmare nunta

Filmare nunta cu Filmariasi.ro - Imagini 4K capturate cu eleganță. Transformă momentul tău special într-o poveste cinematografică. Solicită oferta personalizată acum!

Pachete foto + video

Pachete Foto-Video Unice pentru Evenimentul Tău. Imagini și Filmări de Înaltă Calitate Economisește cu Pachete Personalizate. Transformă Momentul Tău în Amintiri de Neuitat

Corporate

Servicii de Filmare Corporate. Imagini 4K și Montaj de Înaltă Calitate. Oferim Soluții Personalizate pentru Videoclipuri Publicitare, Prezentări și Evenimente Corporative.

Editare video

Transformăm Materialul Tău Brut în Opere Cinematografice de Calitate Superioară. Editare 4K, Montaj Cinematografic și Color Grading Avansat. Proiecte: nunta, botez, corporate ...

Videoclip-uri

Transformăm Ideile Tale în Imagini Dinamice. Filmare și Editare Video de Înaltă Calitate pentru Proiecte Artistice și Comerciale. Emoții și Creațivitate în Fiecare Cadru.

Filmare cu drona

Filmare cu Drona de Excepție la Filmariasi.ro - Perspective Aeriene Uimitoare în Imagini 4K. Servicii pentru: Nunta Ta, Evenimente Speciale și Producții Video...

De ce

Pachet foto video

Pachet foto video

Pachet Foto și Video de Eleganță pentru Capturarea Momentelor Tale de Neuitat

În căutarea unei experiențe complete și captivante pentru evenimentele tale speciale, Filmariiasi.ro vine în întâmpinarea ta cu un pachet foto și video conceput pentru a transforma fiecare moment într-o amintire vie și de neuitat. Cu o echipă de profesioniști pasionați și abilitați tehnice de vârf, suntem dedicați să vă oferim cele mai rafinate și inovatoare servicii pentru a da viață fiecărui moment din evenimentele voastre.

Servicii de Fotografiere și Filmare 4K: Fiecare clipă din ziua ta specială merită să fie capturată în cel mai înaltă calitate posibilă. Cu echipamente de ultimă generație și o experiență vastă în domeniul filmării și fotografiei, echipa noastră vă oferă servicii de fotografiere și filmare în rezoluție 4K. De la cele mai mici detalii până la momentele pline de emoție și bucurie, vom surprinde fiecare aspect al evenimentului vostru cu claritate și precizie.

Foto și Video 4K cu Drona: Adaugă o perspectivă spectaculoasă și captivantă evenimentului tău cu serviciile noastre de filmare și fotografiere 4K cu drona. Imaginile aeriene surprinse de la înălțimea cerului aduc o dimensiune nouă și fascinantă evenimentului vostru, oferindu-vă amintiri de neuitat și impresionante.

Extraopțiuni Personalizate: Pentru a completa experiența ta și pentru a aduce un plus de originalitate și stil, oferim o gamă variată de extraopțiuni personalizate:

 • Printare Albume Foto: Transformă cele mai frumoase momente din ziua ta într-o colecție de amintiri tangibile cu ajutorul albumelelor foto de înaltă calitate.
 • Sedinte Foto la Studio: Creează cadre perfecte și artistice într-un cadru intim și confortabil al studioului nostru de fotografie.
 • Tablouri și Magneti Personalizați: Adaugă o notă de eleganță și originalitate decorului casei tale cu tablouri și magneti personalizați.
 • Marturii Foto: Oferă invitaților tăi marturii unice și memorabile, personalizate cu imagini speciale din eveniment.

Experiență Personalizată și Profesionalism: La Filmariiasi.ro, ne angajăm să vă oferim o experiență personalizată și profesională, care să se potrivească perfect cu viziunea și așteptările voastre. Fiecare detaliu este gestionat cu atenție și pasiune pentru a vă asigura că fiecare moment este surprins într-un mod autentic și plin de frumusețe.

Pachet foto video

Optarea pentru un pachet foto-video complet oferit de Filmariiasi.ro aduce numeroase avantaje și beneficii pentru diverse tipuri de evenimente, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate. Iată câteva dintre avantajele de a alege un astfel de pachet pentru evenimentul tău:

 1. Cuprindere Completa a Momentelor Importante: Un pachet foto-video oferă o acoperire completă a evenimentului tău, capturând atât momentele cheie din cadrul ceremoniei sau petrecerii, cât și cele mai mici detalii și emoții. Astfel, vei avea amintiri vii și autentice pentru fiecare aspect al evenimentului.

 2. Diversitate și Creativitate: Cu servicii de fotografiere și filmare în rezoluție 4K, inclusiv utilizarea dronelor pentru imagini aeriene spectaculoase, pachetul oferă o varietate de perspective și un nivel ridicat de calitate. Fotografiile și filmările vor surprinde momentele tale într-un mod inovator și captivant.

 3. Personalizare și Flexibilitate: Pachetele foto-video pot fi personalizate în funcție de nevoile și preferințele tale specifice. Poți alege dintre diferite opțiuni suplimentare, cum ar fi printarea albumelelor foto, sesiunile foto la studio, tablourile personalizate și multe altele, pentru a crea o experiență unică și personalizată.

 4. Economie de Timp și Efort: Optând pentru un singur furnizor pentru serviciile de fotografiere și filmare, vei economisi timp și efort în gestionarea logisticilor legate de evenimentul tău. De asemenea, comunicarea cu un singur echipaj și coordonarea detaliilor devine mai ușoară și mai eficientă.

 5. Calitate și Profesionalism: Echipa de profesioniști de la Filmariiasi.ro aduce o vastă experiență și abilități tehnice remarcabile în fotografiere și filmare. Aceștia sunt dedicați să ofere cele mai bune servicii, asigurându-se că fiecare moment este surprins într-un mod autentic și artistic.

 6. Amintiri de Neuitat: La finalul zilei, cel mai mare avantaj al unui pachet foto-video este crearea unor amintiri de neuitat și de o frumusețe eternă. Fotografiile și filmările vor rămâne o parte valoroasă a vieții tale, reamintindu-ți mereu de emoțiile și momentele speciale din evenimentul tău.

Servicii

filmari Iasi, Pachet foto video

Filmare nunta

Filmare de Nunta cu DSLR și Drona 4K: O Experiență Cinematografică Unică

Detalii

La Filmariasi.ro, aducem la viață povestea fiecărei nunți printr-o combinație magica de filmare cu DSLR și drona profesionistă, ambele cu rezoluție 4K. Alegerea acestei tehnologii avansate are ca rezultat nu doar un videoclip de nuntă obișnuit, ci o experiență cinematografică de neuitat, bogată în detalii și emoții autentice.

Filmare cu DSLR 4K – filmari Iasi:

 1. Calitatea Imagenilor: Utilizând camere DSLR cu rezoluție 4K, capturăm fiecare moment într-o claritate uluitoare. Detaliile fine, culorile vibrante și adâncimea imaginilor transformă filmările de nuntă în adevărate opere de artă cinematografică.
 2. Focus Selectiv și Blur Artistic: Tehnologia DSLR ne permite să focalizăm selectiv pe subiecte, oferind o perspectivă artistică asupra evenimentului. Efectul de blur adaugă un plus de profunzime și dramatism, concentrându-se pe momentele cheie.
 3. Jocuri de Lumini și Umbre: Folosim lumina în mod creativ pentru a evidenția atmosfera romantică a nunții tale. Tehnologia DSLR permite jocuri subtile de lumini și umbre, adăugând un plus de dramatism și eleganță filmului tău de nuntă.
 4. Stabilizare Profesională: Cu echipament profesional de stabilizare, asigurăm imagini fluide și lipsite de vibrații chiar și în mișcare. Fiecare cadru este capturat cu precizie pentru a reda cu fidelitate momentele importante.

Filmare cu Drona 4K – filmari Iasi:

 1. Perspective Aeriene Spectaculoase: Adăugăm o dimensiune complet nouă filmului de nuntă prin capturarea unor perspective aeriene unice cu ajutorul dronei 4K. Imaginile aeriene surprind locația evenimentului într-un mod impresionant și oferă o perspectivă unică asupra ceremoniei și petrecerii.
 2. Panorame Incanteatoare: Drona 4K ne permite să capturăm panorame largi și detaliate ale locației tale, oferind o perspectivă generală asupra evenimentului și încadrând cu eleganță peisajul.
 3. Sequențe Cinematografice: Utilizăm drona pentru a crea secvențe cinematografice, adăugând dinamism și spectaculozitate filmului de nuntă. Mișcările aeriene fluide și cadrele dramatice completează perfect povestea ta de dragoste.
 4. Integrare Armonioasă: Îmbinăm filmările de pe sol cu cele de la înălțime pentru a crea un flux narativ armonios. Imaginile aeriene sunt integrate cu pricepere în film, adăugând un element wow și o perspectivă amplă asupra evenimentului.

filmari Iasi

filmari Iasi

filmare botez

Filmare de Botez și Evenimente de Familie cu DSLR și Drona 4K: Transformăm Momentul în Amintirea unei Vieți

Detalii

La Filmariasi.ro, ne dedicăm să capturăm cu eleganță și autenticitate momentele importante din viața ta, inclusiv botezurile și alte evenimente de familie. Prin utilizarea tehnologiei avansate DSLR și dronei 4K, oferim o experiență cinematografică plină de emoție și detalii uimitoare.

Filmare cu DSLR 4K pentru Botez și Evenimente de Familie – filmari Iasi:

 1. Emoție Autentică: Folosind camere DSLR 4K, capturăm fiecare moment al botezului și al altor evenimente de familie cu o autenticitate remarcabilă. Detaliile fine și culorile vibrante aduc la viață bucuria și emoția din cadrul fiecărui eveniment.
 2. Portrete și Momentaneu: Tehnologia DSLR ne permite să realizăm portrete frumoase și momente captivante, eternizând expresiile sincere și reacțiile emoționante ale participanților la botez sau la alte evenimente de familie.
 3. Narrativ Cinematografic: Structurăm filmările pentru a crea o poveste cinematică coerentă. Montajul creativ și secvențele armonioase redau atmosfera fiecărui moment și sporesc impactul emoțional al filmului.
 4. Cadrare Eleganta: Tehnica DSLR permite cadrări precise și elegante, punând în evidență detaliile semnificative ale evenimentelor de familie. Fie că este vorba despre un moment de tandrețe sau o împărtășire de bucurie, fiecare cadru este ales cu atenție.

Filmare cu Drona 4K pentru Perspective Uimitoare – filmari Iasi:

 1. Perspective Aeriene Unice: Drona 4K adaugă un element extraordinar filmărilor, oferind perspective aeriene unice asupra locațiilor evenimentelor de familie. Imaginile capturate din înălțime aduc o dimensiune nouă și spectaculoasă la povestea ta.
 2. Capturare Detaliată a Decorului: Imaginile aeriene oferă o perspectivă detaliată asupra decorului și ambientului, completând filmările de la nivelul solului pentru a contura o imagine comprehensivă a întregului eveniment.
 3. Momentul în Context: Drona ne permite să plasăm momentele cheie în contextul spațiului și atmosferei generale a evenimentului. Aceasta adaugă profunzime și înțelegere vizuală pentru a crea un film coerent și captivant.
 4. Secvențe Cinematografice Aeriene: Integrăm cu pricepere secvențe cinematografice aeriene în filmul final, aducând un plus de dinamism și spectaculozitate. Imaginile aeriene fluide și elegante completează experiența cinematografică a evenimentelor de familie.

La Filmariasi.ro, înțelegem importanța momentelor de familie și a botezului. Cu filmările noastre 4K cu DSLR și drona, transformăm aceste momente în amintiri durabile, oferindu-ți o perspectivă cinematografică asupra fiecărui detaliu și emoție. Alege să-ți eternizezi evenimentele de familie cu echipa noastră pasionată și experimentată.

filmari Iasi

filmari Iasi

Corporate

Filmare Corporate și Producție Video Publicitară: Echipa Filmariasi.ro Transformă Brandul Tău într-o Experiență Vizuală de Efect

Detalii

La Filmariasi.ro, suntem specializați în filmarea corporate și producția de videoclipuri publicitare pentru a aduce identitatea și mesajul brandului tău la un nou nivel vizual. Cu o gamă variată de servicii, de la editare 1080p la 8K, oferim soluții personalizate pentru a satisface nevoile tale specifice.

Filmare Corporate de Calitate Superioară – filmari Iasi:

 1. Interviuri și Discursuri: Capturăm cu profesionalism și claritate interviurile și discursurile din cadrul evenimentelor corporate. Folosim tehnologia 4K pentru a reda cu acuratețe expresiile și detaliile, oferind un impact puternic.
 2. Prezentări și Lansări de Produse: Oferim filmări de înaltă calitate pentru prezentările și lansările de produse, evidențiind aspectele cheie și beneficiile într-un mod captivant. Imaginile clare și detaliate subliniază profesionalismul și inovația brandului tău.
 3. Echipa și Cultura Organizațională: Prin filmare cu DSLR 4K, surprindem atmosfera autentică a culturii organizaționale și echipa ta. Aceste videoclipuri pot fi instrumente puternice de recrutare și promovare a brandului.
 4. Filme Motivaționale și Inspiratoare: Cu un stil cinematografic și mesaj puternic, filmările noastre contribuie la crearea de filme motivaționale și inspiratoare pentru angajați sau parteneri de afaceri.

Producție Video Publicitară – filmari Iasi:

 1. Videoclipuri Promovare Produse și Servicii: Realizăm videoclipuri publicitare atractive pentru a evidenția produsele și serviciile tale. Tehnologia 4K adaugă o profunzime vizuală și claritate care atrage atenția publicului tău țintă.
 2. Spoturi TV și Reclame Online: Oferim servicii complete de producție a spoturilor TV și a reclamelor online, adaptate pentru a se potrivi canalelor de distribuție precum YouTube, Vimeo sau Facebook.
 3. Videoclipuri de Prezentare pe Platforme Online: Creăm conținut video adaptat pentru platforme online precum YouTube, Vimeo și Facebook. Imaginile de înaltă calitate și montajul captivant cresc vizibilitatea brandului tău și angajează publicul online.
 4. Videoclipuri Corporate pe Website: Încorporează videoclipuri de prezentare pe site-ul tău pentru a oferi vizitatorilor o experiență captivantă și informativă despre afacerea ta.

Editare Video la Diverse Rezoluții – filmari Iasi:

 1. 1080p și 4K: Realizăm editare video la rezoluții standard precum 1080p și 4K, oferind imagini clare și detaliate potrivite pentru o varietate de nevoi de difuzare.
 2. 6K și 8K: Pentru proiecte de înaltă calitate, edităm la rezoluții 6K și 8K, oferind claritate maximă și detaliere impresionantă.

La Filmariasi.ro, ne străduim să înțelegem în profunzime obiectivele și identitatea brandului tău pentru a crea conținut video care nu doar îndeplinește, ci depășește așteptările. Contactează-ne astăzi pentru a iniția o colaborare și a transforma viziunea ta în realitate vizuală captivantă.

filmari Iasi

filmare aeriana

Filmare Aeriană cu Dronă Profesională: O Perspectivă Nouă și Spectaculoasă pentru Persoane și Companii

Detalii

La Filmariasi.ro, aducem laolaltă tehnologia avansată a dronelor profesionale și creativitatea noastră pentru a oferi servicii de filmare aeriană de înaltă calitate, atât pentru persoane cât și pentru companii. Indiferent dacă este vorba despre producții video publicitare sau videoclipuri de prezentare a imobilelor, utilizăm dronele pentru a crea imagini spectaculoase și impactante în format 4K.

Filmare Aeriană pentru Persoane – filmari Iasi:

 1. Evenimente Speciale: Surprindem momentele tale speciale dintr-o perspectivă unică. Fie că este vorba despre nuntă, botez sau aniversare, drona noastră capturează imagini aeriene memorabile și panorame spectaculoase ale evenimentelor tale.
 2. Sedinte Foto și Videoclipuri Personale: Oferim servicii personalizate pentru ședințe foto sau videoclipuri personale. Drona adaugă o dimensiune nouă, permițându-ne să surprindem cadre impresionante și perspective neobișnuite.
 3. Documentarea Călătoriilor: Pentru iubitorii de călătorii, oferim filmări aeriene care aduc oamenii în mijlocul experiențelor lor de explorare. Imaginile capturate cu drona oferă o perspectivă captivantă asupra peisajelor și destinațiilor.

Filmare Aeriană pentru Companii – filmari Iasi:

 1. Videoclipuri Publicitare: Creăm videoclipuri publicitare de impact, folosind dronele pentru a evidenția produsele sau serviciile tale. Imaginile aeriene adaugă un element spectaculos și transmit profesionalismul brandului tău.
 2. Videoclipuri de Prezentare Imobiliare: Pentru agenții imobiliare sau dezvoltatori, filmările noastre aeriene oferă perspective impresionante asupra imobilelor. Imaginile clare în format 4K pun în valoare atuurile proprietăților și crează prezentări captivante.
 3. Videoclipuri de Prezentare pentru Companii: Folosim dronele pentru a filma locațiile companiei tale, echipamentele, procesele de producție și echipele de angajați. Aceste videoclipuri de prezentare oferă o imagine autentică și transparentă a activităților interne și externe ale companiei.
 4. Cataloage Virtuale: Pentru magazinele online sau showroom-urile, filmările aeriene adaugă valoare cataloagelor virtuale, prezentând produsele dintr-o perspectivă unică și detaliată.

Editare în Format 4K – filmari Iasi:

 1. Detalii Uimitoare: Edităm imaginile capturate în format 4K pentru a asigura detalii uimitoare și claritate maximă. Rezoluția înaltă adaugă o profunzime impresionantă la fiecare cadru.
 2. Color Grading Profesional: Folosim tehnicile de color grading pentru a adăuga atmosferă și coerență vizuală. Imaginile aeriene vor avea culori vibrante și o estetică cinematografică.
 3. Montaj Captivant: Creăm montaje fluide și captivante, integrând cu pricepere secvențele aeriene în fluxul general al videoclipului. Montajul echilibrat contribuie la construirea unei povești coerente și atractive.

Indiferent dacă este vorba despre explorarea momentelor personale sau evidențierea aspectelor cheie ale unei companii, filmarea aeriană cu dronă și editarea în format 4K reprezintă instrumente puternice pentru a captura și a transmite povestea într-un mod spectaculos și memorabil. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem contribui la proiectul tău!

filmari Iasi

Pachete video +foto

Pachete Foto și Video pentru Evenimente de Familie: Capturăm Magia și Emoția în Detaliu și la Înălțime

Detalii

La Filmariasi.ro, oferim pachete complete de foto și video pentru evenimente de familie, incluzând nunți, botezuri și alte ocazii speciale. Utilizând tehnologia avansată a camerelor DSLR 4K și drone profesionale, creăm amintiri vizuale captivante pentru atât persoane fizice, cât și companii.

Pachet Foto și Video pentru Nuntă – filmari Iasi:

 1. Sedinte Foto Pre-nunta: Începem cu sedințe foto pre-nunta pentru a captura intimitatea și anticiparea înainte de evenimentul principal. Fotografiile surprind cuplul în momente de intimitate și bucurie.
 2. Filmare 4K cu DSLR: Echipa noastră de cameramani utilizează camere DSLR 4K pentru a reda frumusețea unică a zilei tale de nuntă. Capturăm emoțiile, detaliile și momentele cheie cu o claritate remarcabilă.
 3. Filmare Aeriană cu Drona: Adăugăm o dimensiune suplimentară prin filmarea aeriană cu drona. Perspectivele aeriene surprind locația nunții și oferă imagini spectaculoase cu privire la ceremonie și petrecere.
 4. Montaj Cinematografic: Edităm materialul video pentru a crea un montaj cinematografic captivant. Utilizăm tehnicile de color grading și sunet surround pentru a oferi un rezultat final uimitor.
 5. Album Foto Personalizat: În pachetul de nuntă, oferim un album foto personalizat, imprimat în calitate înaltă, pentru a păstra amintirile de o viață într-un format tangibil și elegant.

Pachet Foto și Video pentru Botez – filmari Iasi:

 1. Acoperire Completa: Capturăm toate momentele cheie ale ceremoniei de botez, de la pregătirea copilului la ceremonia propriu-zisă și petrecerea ulterioară.
 2. Filmare 4K cu DSLR și Drona: Utilizăm aceeași tehnologie 4K pentru a filma și la botez, asigurându-ne că fiecare detaliu este înregistrat cu claritate. Imaginile aeriene adaugă o perspectivă specială.
 3. Sedinte Foto cu Familia: Includem și sesiuni foto cu familia, surprinzând momentele de bucurie și legăturile dintre membrii familiei într-un cadru natural și autentic.
 4. Montaj și Editare Profesională: Producem un montaj video captivant și realizăm editarea foto pentru a evidenția frumusețea și emoțiile din ziua botezului.

Pachete Foto și Video pentru Evenimente de Familie – filmari Iasi:

 1. Sedinte Foto pentru Evenimente Speciale: Oferim sesiuni foto pentru diverse evenimente de familie, precum aniversări, petreceri tematice sau orice alt moment special. Fotografiile surprind atmosfera și bucuria fiecărui eveniment.
 2. Filmare 4K cu DSLR și Drona: Pentru a evidenția importanța și frumusețea fiecărui eveniment, utilizăm tehnologia 4K și drona pentru a surprinde momente unice și perspective aeriene uimitoare.
 3. Montaj Personalizat: Edităm materialele video și foto pentru a crea montaje personalizate, adaptate specificul fiecărui eveniment și dorințelor tale.
 4. Album Foto și Album Video: În cadrul pachetelor noastre, oferim opțiunea de a crea atât un album foto personalizat, cât și un album video, pentru a păstra amintirile într-un format accesibil și elegant.

Indiferent de eveniment, fie că este vorba despre momente personale sau profesionale, pachetele noastre de foto și video cu DSLR și drona 4K sunt concepute pentru a captura autenticitatea și frumusețea fiecărui moment special. Contactează-ne pentru a discuta detaliile și pentru a crea împreună amintiri vizuale de neuitat! – filmari Iasi

Parteneriat cu Cristi Timofte – Expert în Fotografie de Evenimente

La Filmariasi.ro, suntem mândri să colaborăm cu Cristi Timofte, un fotograf de evenimente cu experiență și pasiune pentru capturarea momentelor unice. Cristi Timofte aduce o viziune distinctivă și o abordare creativă la fiecare proiect fotografic. Prin această colaborare, oferim servicii integrate de foto și video pentru a transforma evenimentele tale în amintiri de neuitat.

Despre Cristi Timofte – Fotograf Profesionist:

Cristi Timofte este un fotograf cu o bogată experiență în fotografia de evenimente. Cu o abilitate remarcabilă de a captura momentele cheie și de a surprinde emoțiile autentice, el adaugă un plus de valoare fiecărui eveniment. Cristi Timofte abordează fiecare proiect cu pasiune și dedicare, oferind clienților săi amintiri frumoase și autentice. – filmari Iasi:

Servicii Foto Oferite de Cristi Timofte:

 1. Nunta Perfecta Capturata: Cristi Timofte specializează în fotografia de nuntă, surprinzând fiecare detaliu al zilei speciale. De la pregătirile din culise până la petrecerea cu invitații, el creează imagini autentice și expresive.
 2. Botezuri Pline de Emoție: Cu abilitatea de a captura emoțiile unice ale botezului, Cristi Timofte creează amintiri care vor dăinui pentru totdeauna. Imaginile sale surprind atmosfera și bucuria din aceste momente sacre.
 3. Sedinte Foto de Familie: Pentru sesiuni foto de familie, Cristi Timofte creează un cadru relaxat și autentic. Fotografiile sale surprind legăturile și bucuria din cadrul familiei, adăugând o notă personală și caldă.
 4. Evenimente Corporate și Sedințe Profesionale: Cu o abordare versatilă, Cristi Timofte oferă servicii de fotografie pentru evenimente corporate și ședințe profesionale. Imaginile sale adaugă profesionalism și eleganță oricărui eveniment de afaceri.

Parteneriat Filmariasi.ro și Cristi Timofte:

 1. Experiență Combinată: Prin colaborarea noastră, aducem împreună abilitățile noastre în filmare și fotografiere pentru a oferi clienților experiențe complete și de înaltă calitate.
 2. Coerență Vizuală: Cristi Timofte și echipa Filmariasi.ro lucrează împreună pentru a asigura coerență vizuală între fotografiile și filmările realizate. Aceasta contribuie la crearea unei povesti vizuale consistente și captivante.
 3. Optimizare SEO: Prin acest parteneriat, ne asigurăm că informațiile despre serviciile noastre comune sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Acest lucru facilitează accesul potențialilor clienți la informații relevante și îmbunătățește vizibilitatea online.
 4. Colaborare Personalizată: Fiecare proiect este abordat cu atenție și adaptat la nevoile specifice ale clientului. Colaborarea dintre Filmariasi.ro și Cristi Timofte se bazează pe comunicare deschisă și personalizare. – filmari Iasi:

Cum ne Putem Ajuta:

 1. Pachete Personalizate: Oferim pachete personalizate care să îmbine serviciile noastre de filmare cu expertiza fotografică a lui Cristi Timofte, astfel încât clienții să beneficieze de avantajele ambelor medii.
 2. Consultanță Profesională: Fiecare proiect este precedat de o consultanță profesională, unde stabilim obiectivele și detaliile proiectului, asigurându-ne că clienții beneficiază de cele mai bune servicii posibile.
 3. Experiență Memorabilă: Atunci când alegi serviciile noastre, te poți aștepta la o experiență memorabilă și la rezultate de înaltă calitate, atât în fotografia, cât și în filmarea evenimentului tău special.

Prin acest parteneriat, împreună cu Cristi Timofte, suntem dedicați să oferim clienților noștri servicii de foto și video care să transforme evenimentele în amintiri de neuitat. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și despre modul în care putem colabora pentru a crea amintiri vizuale deosebite. – filmari Iasi

filmari Iasi

Editare video

Servicii de Editare Video pentru Evenimente Unice: Transformăm Filmările Tale în Opere de Artă Cinematografică

Detalii

La Filmariasi.ro, oferim servicii profesionale de editare video pentru a aduce la viață momentele tale speciale. Fie că este vorba despre nunți, botezuri, evenimente de familie sau corporate, echipa noastră de editori pasionați și experimentați lucrează cu materiale video de înaltă calitate filmate cu DSLR și drona 4K.

Nunta ta, ca un Film de Vis – filmari Iasi:

 1. Montaj Cinematografic: Edităm materialul video cu atenție la detalii pentru a crea un montaj cinematografic captivant. Utilizăm tăieturi precise, tranziții fluide și ritmuri adecvate pentru a spori impactul emoțional al filmului.
 2. Color Grading Profesional: Aplicăm tehnicile de color grading pentru a adăuga atmosferă și coerență vizuală. Imaginile filmate cu DSLR și drona 4K vor avea culori vibrante și o estetică cinematografică.
 3. Sunet Surround: Ne asigurăm că sunetul înregistrat este clar și captivant. Adăugăm muzică de fundal și efecte sonore pentru a intensifica emoțiile și pentru a oferi o experiență auditivă completă.
 4. Efecte Speciale Moderne: În funcție de preferințele tale, putem adăuga efecte speciale moderne pentru a crea un aspect unic și pentru a sublinia momentele cheie ale nunții tale.

Botezuri, Evenimente de Familie și Mai Mult- filmari Iasi:

 1. Editare Personalizată: Pentru evenimentele de familie, adaptăm stilul de editare în funcție de atmosfera și tonalitatea evenimentului. Ne concentrăm pe aspectele care sunt importante pentru tine, creând un film personalizat și autentic.
 2. Imagini Aeriene Uimitoare: Dacă filmările au inclus secvențe aeriene cu drona, integrăm cu pricepere aceste imagini în filmul final. Astfel, oferim o perspectivă unică și spectaculoasă asupra evenimentului.
 3. Povestea Ta, Narrată Vizual: Structurăm filmările pentru a crea o poveste vizuală coerentă. Montajul creativ și secvențele armonioase redau atmosfera fiecărui moment și sporesc impactul emoțional al filmului.

Evenimente Corporate, Videoclipuri de Prezentare și Publicitare- filmari Iasi:

 1. Editare de Înaltă Calitate: Pentru evenimente corporate și videoclipuri de prezentare, garantăm o editare de înaltă calitate care reflectă profesionalismul și identitatea brandului tău.
 2. Secvențe Aeriene pentru Impact: În cazul filmărilor aeriene cu drona, acestea pot fi integrate în mod eficient în editarea finală pentru a oferi o perspectivă amplă și captivantă asupra locației sau evenimentului.
 3. Videoclipuri Publicitare Atractive: Edităm videoclipurile publicitare pentru a atrage atenția publicului tău țintă. Montajul dinamic și efectele vizuale contribuie la crearea de conținut publicitar captivant.

Pachete Personalizate pentru Persoane Fizice și Companii- filmari Iasi:

 1. Consultanță Profesională: Ofertăm consultanță profesională pentru a determina stilul de editare și elementele specifice pe care le dorești în filmul tău.
 2. Opțiuni Flexibile de Livrare: Oferim opțiuni flexibile de livrare pentru filmările editate, fie că preferi un DVD clasic, un stick USB elegant sau descărcarea online.
 3. Experiență Personalizată: Fiecare proiect este tratat cu atenție de către echipa noastră, iar procesul de editare este adaptat nevoilor și preferințelor tale.

La Filmariasi.ro, ne angajăm să oferim servicii de editare video care să transforme filmările tale în adevărate opere cinematografice. Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și pentru a crea împreună o experiență video de neuitat! – filmari Iasi

filmari Iasi

Partener pentru serviciile foto: Cristi Timofte

 


 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tip solicitare
Prin completarea acestui formular cu datele solicitate, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. cu carcter personal sa fie utilizate pentru a formula un raspuns cererii dvs. Daca nu sunteti de acord cu utilizarea datelor dvs. cu caracter personal parasiti acest formular si contactati-ne pe email sau telefonic. Acest formular poate inlocui o comanda la contract de prestari servicii si este probatoriu.

Alegerea Filmariasi.ro

Pachetele foto-video pot fi oferite pentru o varietate de evenimente speciale, incluzând:

Nunți

Unul dintre cele mai populare evenimente pentru care se optează pentru pachete foto-video. Aceste pachete includ de obicei acoperirea întregului eveniment, începând cu pregătirile înainte de ceremonie, până la petrecerea de nuntă și sesiuni foto după eveniment.

Botezuri

Botezurile sunt alte evenimente importante pentru care se optează pentru pachete foto-video. Aceste pachete includ capturarea ceremoniei de botez, precum și momente speciale de familie și petrecerea ulterioară.

Aniversări

Atât aniversările de nunți, cât și cele de aniversare a altor evenimente importante din viață pot beneficia de pachete foto-video. Aceste pachete pot include capturarea momentelor cheie ale petrecerii, precum și sesiuni foto speciale cu familia și prietenii.

Evenimente Corporate

Companiile și organizațiile pot opta și ele pentru pachete foto-video pentru evenimente corporate, cum ar fi conferințe, seminarii, lansări de produse sau petreceri corporate. Aceste pachete includ de obicei capturarea discursurilor, interacțiunilor și atmosferei generale a evenimentului.

Structura unui pachet foto-video poate varia în funcție de nevoile și preferințele clienților, însă în general acestea includ următoarele componente:

Pregătirea Preliminară: Fotografiile și filmările de la pregătirile preliminare, inclusiv pregătirea miresei și a mirelui, pregătirea locației, detalii ale decorului etc.

Ceremonia Principală: Capturarea momentelor cheie ale ceremoniei, cum ar fi intrarea în biserică sau la locația evenimentului, schimbul de jurăminte, binecuvântarea etc.

Petrecerea sau Recepția: Fotografiile și filmările de la petrecerea sau recepția ulterioară, inclusiv momentele de dans, discursurile, tortul de nuntă etc.

Sesiuni Foto Adiționale: Posibilitatea de a realiza sesiuni foto suplimentare în diverse locații sau în diferite momente ale evenimentului, cum ar fi sesiuni de fotografii de cuplu, fotografii de grup etc.

Servicii Suplimentare: Printarea albumelelor foto, realizarea de tablouri sau magnete personalizate, editarea profesională a fotografiilor și filmărilor etc.

Structura exactă a pachetului poate fi adaptată în funcție de cerințele specifice ale fiecărui eveniment și preferințele clienților.

Foto video nunta Iasi

Video nunta & pachete foto video – filmariiasi.ro din Iasi

Video nunta Capturând Emoția și Magia: Servicii Profesionale de Videografie pentru Nunta Ta Fiecare nuntă este unică, iar la www.filmariiasi.ro, ne străduim să transformăm fiecare moment într-o poveste de dragoste memorabilă, capturată cu sensibilitate și abilitate...

Citeste...

Foto video nunta Iasi

Foto video nunta Iasi

Foto video nunta Iasi Cele Mai Emblematice Servicii Foto și Video pentru Nunta ta din Iași - Filmariiasi.ro Introducere: Pentru fiecare cuplu, ziua nunții este un moment deosebit, plin de emoții și bucurie. La Filmariiasi.ro, înțelegem importanța acestei zile și ne...

Citeste...

Foto video nunta Iasi, foto video nunta, Caut cameraman, filmare nunta, filmare nunta iasi, filmari nunti, filmare nunta pret, videograf nunta, videograf nunta iasi, filmariiasi, foto video nunta, cameramani fotografi, fotografi cameramani, filmare drona

foto video nunta

Cele Mai Captivante Servicii Foto și Video pentru Nunți - Filmariiasi.ro Introducere: Fiecare cuplu își dorește ca ziua nunții lor să fie o experiență de neuitat, iar documentarea acestui moment special este esențială pentru păstrarea amintirilor vii pentru...

Citeste...

Filmare Nunta la nivel profesional!

ProjectFilmare Nunta: Transformă Momentul Tău Special într-o Poveste Cinematografică de Neuitat Organizarea unei nunți este o experiență captivantă și plină de emoții, iar filmarea nunții tale poate aduce la viață acele momente magice într-un mod unic și personal....

Citeste...

Foto video nunta Iasi, foto video nunta, Caut cameraman, filmare nunta, filmare nunta iasi, filmari nunti, filmare nunta pret, videograf nunta, videograf nunta iasi, filmariiasi, foto video nunta, cameramani fotografi, fotografi cameramani, filmare drona

Caut cameraman / videograf nunta

Caut cameraman Cele Mai Bune Sfaturi pentru Serviciile de Filmare Nunta Ta: Captură de înaltă rezoluție 4K și Imagini Aeriene Cu Drona Profesională Organizarea nunții tale este o călătorie emoționantă, iar alegerea serviciilor de filmare potrivite adaugă o notă...

Citeste...

Let’s make something amazing together

Locare

Iasi, RO

Telefon

0753 376 987

Email

officefilmariiasi@gmail.com